1985-03-26 Troubadour, West Hollywood, CA, USA

Exterior of Doug Weston’s Troubadour nightclub in West Hollywood, CA. By Gary Minnaert (Minnaert)) – Own work, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=1499313

Adresse:

The Troubadour
9081 Santa Monica Boulevard
West Hollywood, CA 90069
USA (Google Maps)

The Troubadour åbnede i 1957 og spillede en vigtig rolle for mange fremtrædende og succesfulde kunstnere, der spillede der for at etablere deres fremtidige berømmelse. I midten af og til slutningen af 1980’erne blev klubben næsten synonym med glam metal bands som Candy, Cinderella, L.A. Guns, Mötley Crüe, Poison, Ratt, Warrant, W.A.S.P. og så det nydannede band med navnet Guns N’ Roses. Selvom Axl havde spillet sammen med nogle af de andre i tidligere bands i Hollywood Rose og L. A. Guns, så var dette altså begyndelsen på en musikalsk æra.

GUNS N’ ROSES:

Axl Rose – Vokal
Tracii Guns – Guitar
Izzy Stradlin’ – rytmeguitar
Ole Beich – Bass
Rob Gardner – Trommer

Rob was a founding member and drummer of LA Guns and Guns N’ Roses. He met Tracii Guns at Fairfax High and Izzy when he was playing in Shire. They played together from March to June, 1985. Here is a picture of him in the first lineup of GNR (far L). Photo credit to Marc Canter.

Plakaten lyder, “LA Guns and Hollywood Rose presents Guns N Roses”

Sætliste: 

Jumpin’ Jack Flash

Heartbreak Hotel

Shadow of Your Love

Think About You

Move to the City

Don’t Cry

Anything Goes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *