1985-04-11 Radio City, Anaheim, CA, USA

Adresse:

Radio City
945 S Knott Avenue
Anaheim, CA 92804
USA (Google Maps)

Radio City der var et af i alt tre små koncertsteder i dette stormagasin, for nye heavy metal bands i 1980’erne, måtte lukke i 1986 pga stedets negative, rygte. Det meste af centeret blev ødelagt i en storbrand i november 1985 (Kilde). Se GnR’s plakat for aftenens show her.

GUNS N’ ROSES:

Axl Rose – Vokal
Tracii Guns – Guitar
Izzy Stradlin’ – rytmeguitar
Duff McKagan – Bass
Rob Gardner – Trommer

Første show for Duff i Guns N’ Roses, der erstattede Ole Beich. Andre bands der spillede: Partners In Crime, National People’s Gang og Love And Tear. Denne koncert blev nævnt i interviewet på KPFK i marts.

Sætliste:

Heartbreak Hotel

Jumpin’ Jack Flash

Shadow of Your Love

Move to the City

Don’t Cry

Anything Goes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *